The Duke Of Sussex Visits The Netherlands

Prins Harry blijkt verrassend doodnormale hobby’s te hebben

Vier jaar geleden lieten prins Harry (40) en Meghan Markle (42) hun koninklijke taken achter zich op zoek naar een normaler leven. En volgens hun buren hebben ze dat precies gevonden, althans wat betreft hun hobby’s. Dat schrijft het Amerikaanse lifestylemagazine ‘InStyle’.

Tegenwoordig lijken Harry en Meghan veel tijd te besteden aan het uitbrengen van documentaires, het lanceren van lifestylemerken, het maken van niet-zo-koninklijke tours, en het schrijven van memoires en kinderboeken. Hoewel hun leven nog steeds luxueus is, zouden ze verrassend gewone hobby’s hebben opgepakt.

“Normaal gesproken als je hem hier ziet, is hij zijn labrador aan het uitlaten op het strand of fietst hij rond terwijl zijn beveiliging hem volgt in een Range Rover”. Dat vertelde een buurman van het stel aan The Telegraph. De buurman merkte ook op dat Harry ‘lokale vogels bewondert’ en voor zijn kippen zorgt.

Het paar heeft een zwarte labrador genaamd Pula, die ze in 2018 hebben geadopteerd. Het wandelen met de hond, vogels kijken en fietsen waren al bekend. Tom Quinn, auteur van Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle, vertelde namelijk eerder aan The Mirror dat deze routine soms wat eentonig kan worden.

“Zijn 100% steun voor zijn vrouw en haar zakelijke ondernemingen is nooit afgenomen, maar hij heeft eigenlijk niet veel te doen op een dagelijkse basis,” zei Tom. “Nadat hij de hond heeft uitgelaten en misschien een ritje heeft gemaakt, heeft hij niets te doen behalve Meghan steunen.”

The Duke And Duchess Of Sussex Colombia Visit Day 2
De hertog en hertogin van Sussex

Lees ook: Prins Harry binnenkort te zien in docu over telefoonhacks

Ondertussen wordt gezegd dat Meghan haar tijd doorbrengt met het bezoeken van de lokale boerenmarkt, lunchen met vrienden en deelnemen aan een mahjonggroep. Afgezien van Harry’s nuchtere hobby’s en Meghan’s lokale uitjes, leeft het paar naar verluidt ‘redelijk weelderig’ in Californië met ruime beveiliging.

“Het is een zeer rijke gemeenschap. We hebben veel mensen die veel geld geven aan onze culturele organisaties en goede doelen, maar we zien ze niet,” deelde lokale columnist Richard Mineards met The Telegraph. Richard gaat verder: “We hebben hier veel zeer rijke en beroemde mensen en niemand heeft een beveiligingsteam zoals de Sussexen.”

Lees ook: Colombiaanse stad vraagt prins Harry om excuses voor slavernijverleden

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES