Royal Ascot 2024 Wednesday

Foto’s: Prinses Eugenie straalt tijdens fashion evenement

Prinses Eugenie van York (34) zag er stijlvol uit tijdens een mode-evenement in Londen afgelopen maandagavond. Het nichtje van de koning woonde het Fashion Trust Arabia diner bij ter ere van de winnaars van de FTA Prijs 2023 in het Claridge’s hotel.

Prinses Eugenie koos voor een chique maar bescheiden zwart bloemenjurkje. Ze combineerde de mouwloze jurk met een klassiek paar zwarte pumps van Aquazzura en een kleine zwarte handtas met een gouden sluiting.

De prinses maakte haar look compleet met een klassieke make-upstijl, waarbij ze een frisse basis combineerde met donkere eyeliner en een natuurlijke roze lipkleur.

Fashion Trust Arabia London Dinner In Celebration Of The Fta 2023 Winners
© Getty Images

De Fashion Trust Arabia, ook bekend als FTA, biedt financiële en zakelijke ondersteuning aan ontwerpers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Elk jaar selecteert de organisatie zes modeontwerpers, die ze eert met haar steun. Deze ontwerpers worden meestal gekozen uit zes verschillende categorieën. Dit jaar was er echter een nieuwe, zevende categorie – de Fashion Tech Award.

Andere categorieën zijn Ready-To-Wear, Evening Wear, Accessories, Jewellery, Debut Talent, en de Guest Country award.

Lees ook: Leuk detail: Eugenie onthult hoe royals hun takeaway in ontvangst nemen

Fta Dinner In Celebration Of The Fta Prize 2023 Winners
Actrice Selma Hayek, voorzitter Qatar Museums Sheikha Al-Mayassa bint Hamad bin Khalifa Al Thani en Prinses Eugenie

De dochter van Prins Andrew en Sarah Ferguson, verscheen eerder deze maand op de bruiloft van de hertog en hertogin van Westminster. Ze werd vergezeld door prins William, die een van de ceremoniemeesters van de bruidegom was. Voor de ceremonie droeg de prinses een stralende olijfgroene geplooide jurk, compleet met een crèmekleurige fascinator en saliegroene hoge hakken. Later die avond droeg Eugenie een gedurfde zwarte jurk om de weelderige receptie bij te wonen. Deze werd gehouden op het landgoed van de familie Grosvenor, Eaton Hall, net buiten Chester.

Royal Ascot 2024 Tuesday
© Getty Images

Lees ook: Prinses Eugenie op de foto met een Spice Girl

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES