Prinses Beatrice Best Gekleed

Prinses Beatrice uitgeroepen tot de best geklede persoon in het Verenigd Koninkrijk

Het Britse tijdschrift ‘Tatler’ is vol lof over de kledingstijl van prinses Beatrice (35). Dit jaar staat de prinses op de eerste plaats van de jaarlijkse lijst van de 25 best geklede Britten van het modeblad.

Prinses Beatrice werd geboren op 8 augustus 1988 en is de oudste dochter van prins Andrew, hertog van York, en Sarah Ferguson, hertogin van York. Ze is getrouwd met Edoardo Mapelli Mozzi sinds juli 2020 en is moeder van een dochter, Sienna.

In het verleden kreeg Beatrice nog kritiek om haar opvallende hoedkeuze tijdens de bruiloft van prins William en prinses Catherine in 2011, maar sindsdien is ze volgens Tatler uitgegroeid tot ‘een baken van elegantie’. Het tijdschrift beschrijft haar als het ’toppunt van hedendaagse pracht en praal’.

The Royal Wedding
Prinses Beatrice verlaat Westminster Abbey na de huwelijksceremonie van prins William en Kate Middleton.

Tatler onthulde maandag de top 10 van de best geklede Britten. Modeontwerpster Jade Holland Cooper staat op de tweede plaats, terwijl Cruz Beckham, de zoon van oud-voetballer David Beckham, de derde plek inneemt. Ook Annabel Elliot, de zus van koningin Camilla, heeft een plek op de lijst. De volledige lijst is te vinden in de septembereditie van het tijdschrift.

Professioneel houdt Beatrice zich bezig met verschillende liefdadigheidsprojecten en heeft ze een carrière in de zakelijke wereld, waar ze onder andere werkt als Vice President bij een softwarebedrijf dat zich richt op strategisch partnerschap en klantenservice.

Bekijk ook: Prinses Beatrice trouwt in de jurk van haar oma Elizabeth

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES