kate

Het verdriet dat Kate verborgen houdt

We zijn blij dat het weer goed gaat met prinses Catherine, maar onder haar lach zit een groot verdriet, zo melden de Engelse kranten.

Wanneer zij haar officiële koninklijke taken uitvoert, wordt prinses Kate zelden gezien zonder er perfect uit te zien. Ze is altijd glimlachend terwijl ze met mensen praat tijdens haar verplichtingen, en ze lijkt vrijwel altijd oprecht blij om daar te zijn en de kroon te vertegenwoordigen.

“Zelfs tijdens koninklijke tours vol afspraken, waarbij de Prinses van Wales een zware agenda afwerkt en het Verenigd Koninkrijk in het buitenland vertegenwoordigt, blijft haar glimlach onveranderd” zo schrijft de Engelse krant The Mirror.

“Echter, een koninklijk expert beweert dat er achter deze ogenschijnlijke blijdschap een bepaald aspect van deze buitenlandse reizen schuilgaat dat eigenlijk heel moeilijk voor Kate is op emotioneel vlak. Het is iets waar ze naar verluidt al jaren mee worstelt.”

Auteur en koninklijk expert Katie Nicholl heeft William en Kate in de loop der jaren op verschillende koninklijke tours vergezeld, en haar inzichten hebben haar doen inzien dat de Prinses van Wales, als toegewijde, betrokken moeder, het echt moeilijk vindt om langere tijd gescheiden te zijn van haar drie kinderen – prins George (11), prinses Charlotte (negen) en prins Louis (zes).

Bron: The Mirror

Beeld Getty Images