Alexia feest Londen

Prinses Alexia feest erop los in Londen: ‘Rebel van de familie’

Prinses Alexia is in Londen om daar te studeren, maar volgens de Britse kranten is dat niet het enige wat ze daar doet. 

Eerder werd verwacht dat prinses Alexia, net als haar zus kroonprinses Amalia, gewoon in Nederland zou gaan studeren. Groningen werd vaak genoemd. Toch kiest de prinses voor meer anonimiteit en is ze begonnen aan haar studie in Londen.

Studie in Londen

Prinses Alexia is vorige maand aangekomen in Londen. Ze heeft gekozen voor de bacheloropleiding Science & Engineering for Social Change aan de Faculty of Engineering. De keuze was niet heel makkelijk; ze had hiervoor een periode van ‘een beetje keuzestress’ achter de rug.

Argentijnse temperament

Amalia, Alexia en Ariane komen alle drie uit hetzelfde gezin, maar de middelste van de drie is toch echt het meest rebels. Ze zou het Argentijnse temperament van haar moeder, koningin Máxima, hebben geërfd. Er zijn meerdere geruchten dat ze vanwege haar ‘rebelse pubergedrag’ destijds naar Wales is gestuurd. 

Themafeestjes

Daar genoot de prinses van de anonimiteit. Naast haar studie verschenen er ook beelden waarin ze te zien was in sexy pakjes tijdens themafeestjes van haar opleiding. Als ouders van de toen nog minderjarige prinses zullen Willem-Alexander en Máxima dat vast niet zo fijn hebben gevonden.

Prinses Alexia Dit Wist Je Nog Niet Over Haar
De knappe prinses Alexia

Lees ook: Aha, dus dit deed prinses Alexia in haar tussenjaar

Feesten in Londen

Nu woont de prinses weer in het buitenland, dit keer in Londen, en opnieuw is ze lekker aan het feesten, aldus de Britse kranten. Ze wordt tegenwoordig in de media de ‘partyprinses’ genoemd. Op de universiteit zijn er diverse sportclubs en culturele voorzieningen te vinden, maar volgens de Britse kranten heeft de prinses het vooral naar haar zin in Soho, een levendige buurt in Londen die op een steenworp afstand van de universiteit ligt.

Bekijk ook:

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP