debuut

Zien: Eloise van Oranje maakt debuut als model op de catwalk

Gravin Eloise bewijst maar weer eens dat ze van vele markten thuis is. Afgelopen week maakte ze namelijk haar debuut op de catwalk.

Eloise van Oranje is goed bezig. Ze sleept niet alleen de ene na de andere leuke samenwerking binnen via haar Instagramaccount, maar heeft ook samen met haar moeder en zakenpartner Thomas een vintage kledingwinkel geopend. Dit gaat zelfs zo goed dat er binnenkort nog een vestiging bijkomt, ditmaal voor alleen mannen.

Debuut op de catwalk 

Eloise maakte haar debuut op de catwalk tijdens Amsterdam Fashion Week. De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien liep mee als model tijdens de show van modeontwerpster Tess van Zalinge. En na het zien van de beelden kunnen we niet anders dan concluderen dat ze het geweldig deed.

Eloise blij met het resultaat 

Gravin Eloise was ontzettend blij na de modeshow. Na afloop vertelde ze, met een grote glimlach van oor tot oor, aan RTL Boulevard: “Het was zo leuk, echt niet normaal.”

Koninklijke support 

Vader prins Constantijn en broertje Claus Casimir zaten in het publiek om Eloise te steunen tijdens haar modeshow. De twee waren erg onder de indruk van haar optreden. “Ze doet het heel professioneel, dus misschien wel een verdere carrière,” zei Claus Casimir. Vader Constantijn gaf aan dat het aan haar is om haar eigen pad te kiezen, maar trots? Dát was hij zeker.

Lees ook: Zo zag Catherine Middleton eruit toen ze model was

Foto’s Amsterdam Fashion Week 

Zie hieronder foto’s en video’s van Eloise tijdens de Amsterdam Fashion Week.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP / INSTAGRAM