Royals Pictures Princess Elisabeth

Belgische prinses Elisabeth viert 23e verjaardag met prachtige foto

Prinses Elisabeth viert vrijdag haar 23e verjaardag. Ter ere van deze gelegenheid heeft het koninklijk paleis een nieuwe foto van de prinses gedeeld. Dit keer geen officieel portret, maar een informele foto van een ontspannen prinses tijdens een herfstwandeling in Amerika.

‘Prinses Elisabeth is vandaag 23 lentes jong! Bedankt (vanuit de VS) voor alle verjaardagswensen!’, klinkt het onder de foto’s op Instagram. De nieuwe foto’s zijn geschoten in Cambridge, een wijk van Boston.

Lees ook: Lof voor kledingstijl kroonprinses Elisabeth

Elisabeth volgt een masteropleiding

Prinses Elisabeth verblijft momenteel in de Verenigde Staten om haar masterstudie in Public Policy te volgen aan de prestigieuze Harvard University in Cambridge, Massachusetts. Eerder haalde ze een bachelor in Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Oxford, en volgde ze een jaar training in Sociale en Militaire Wetenschappen aan de Koninklijke Militaire Academie in België.

Diplomauitreiking Prinses Elisabeth
Diplomauitreiking prinses Elisabeth

De prinses heeft nog twee broer en een zus: prins Gabriel, prins Emmanuel en prinses Eléonore. Zij is de eerstgeborene van koning Filip en koningin Mathilde.

Bekijk ook:

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: ANP/INSTAGRAM: @BELGIANROYALPALACE