ruzie

Prins William verklapt: híer maken zijn drie kinderen altijd ruzie over

Ze mogen dan koninklijke titels dragen, toch zijn George, Charlotte en Louis ook gewoon kinderen. Net zoals alle kinderen maken zij ook weleens ruzie, en dat gaat vooral hierover.

Prins William en prinses Catherine proberen hun drie kinderen een zo normaal mogelijke opvoeding te geven, voor zover dat mogelijk is natuurlijk. Naast de verplichte koninklijke taken, krijgt het drietal ook de ruimte om gewoon zichzelf te zijn. Maar, net zoals in alle gezinnen, horen daar ook de nodige onenigheden en ruzies bij.

Bezoek aan het hoofdkantoor van BAFTA

Prins William was op bezoek bij het hoofdkantoor van de BAFTA. Als president van de academie komt hij hier vaak. Hij hield een toespraak en sprak met studenten die hier een opleiding volgen. Natuurlijk kwam tijdens deze gesprekken ook het onderwerp televisie ter sprake.

Altijd de reden van ruzie

De prins vertelde dat de televisie vaak de reden is voor ruzie tussen de kinderen. “Ze vechten telkens weer om de afstandsbediening”, zei hij. Dit heeft volgens hem vooral te maken met het grote televisie-aanbod van tegenwoordig. George, Charlotte en Louis willen altijd iets anders kijken.

Princess Of Wales Cancer Announcement
Het hele gezin samen

Lees ook: Prins Louis lijkt sprekend op zijn moeder Kate

Dol op televisie kijken

George, Charlotte en Louis zijn dol op televisie en films. Prinses Kate zei tijdens een eerder interview het volgende hierover: “Dat is natuurlijk hartstikke leuk, omdat William ook zo’n filmliefhebber is. Het is geweldig dat ze echt die vader-zoon interesse delen.”

Bekijk ook:

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP