eloise band

Eloise is ‘ongelooflijk dankbaar’ voor de goede band met moeder Laurentien

Influencer en gravin Eloise heeft een sterke band met haar moeder, prinses Laurentien. Op Instagram zet ze haar moeder nog eens extra in het zonnetje.

Eloise heeft niet alleen een goede band met haar broertje en zusje, maar haar ouders zijn ook alles voor haar. In eerdere interviews gaf ze al aan dat ze dol is op haar familie. Met haar moeder onderneemt ze veel, zoals het runnen van een vintage kledingwinkel en regelmatig samen op pad gaan.

Ongelooflijk dankbaar

Eloise was de afgelopen dagen samen met haar moeder in Italië, in de regio Puglia. Na het weekend blikt ze nog eens extra terug op deze dagen samen. “Niets is belangrijker dan de relatie met je ouders, en ik ben ongelooflijk dankbaar voor de band met mijn moeder. Onze connectie is iets wat ik nooit voor lief wil nemen”, deelt ze in haar Instagram-post.

Minder quality time

Eloise vertelt verder dat ze door de drukte en het vele samenwerken ‘minder quality time’ hadden. Maar na het bekijken van de foto’s werd het al snel duidelijk dat de twee deze tijd samen weer helemaal hebben ingehaald. “We hebben gelachen, diepgaande gesprekken gevoerd en volop genoten. De bijzondere plekken en mensen die we in deze korte tijd hebben ontmoet, maken het nog specialer.”

Lees ook: Prinses Laurentien en Eloise gaan My Lima Lima uitbreiden: dít zijn de plannen

Leuke foto’s

Bij het bericht op Instagram deelt de gravin ook diverse foto’s van zichzelf en haar moeder in Italië. Zo is te zien dat ze deelnamen aan een kookworkshop, een keramiekatelier bezochten en mooie wandelingen door de stad maakten. Bekijk ze hieronder.

Bekijk ook:

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP / INSTAGRAM