PRINS HARRY Surfen

Zien: prins Harry is een echt surftalent

Dat prins Harry sportief is, wisten we al langer, maar dat hij zo goed kon surfen, was nog niet bekend. Bekijk hier deze geweldige surfvideo van de prins.

Prins Harry verhuisde in 2020 samen met zijn vrouw Meghan Markle en oudste kind Archie naar Californië, Verenigde Staten. Hij wilde ver weg van zijn familie en de Britse paparazzi een nieuw leven beginnen.

Bezoek aan Surf Ranch

Hoewel prins Harry vaak voor ophef heeft gezorgd, komt er af en toe ook positief nieuws over hem naar buiten. Tijdens zijn bezoek aan de Surf Ranch van professionele surfer Kelly Slater in Californië liet de Britse prins zien dat hij uitstekend kan surfen.

Perfecte golven

De Surf Ranch van surfer Kelly Slater is beroemd om zijn technologie die perfecte golven creëert. Aan het filmpje te zien, waren die golven meer dan goed. Prins Harry gleed moeiteloos over het water, en het was duidelijk dat dit niet de eerste keer was dat hij surfte. Sportief is de prins zeker!

Een eer

De prins ging niet alleen surfen; de video is namelijk gemaakt door de beroemde surfer Raimana van Bastolaer. Raimana moedigde hem, zoals te horen is in de video, enthousiast aan. “In Tahiti noemen we je nog steeds prins Harry, maar hier ben je mijn broer. Het was een eer om met je te mogen surfen,” schrijft hij bij de video van de prins.

Lees ook: Paniek om prins Harry en Meghan Markle

Video: surfende prins Harry

Benieuwd hoe prins Harry surft? Bekijk de video hieronder.

Bekijk ook:

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/INSTAGRAM