Huwelijk Märtha Louise in het water

Huwelijk Noorse prinses Märtha Louise viel bijna in het water en dit was de reden

Prinses Märtha Louise en sjamaan Durek Verrett zijn inmiddels alweer een maand getrouwd. De prinses kreeg echter enkele uren voor haar huwelijk te maken met heel wat stress, waardoor de bruiloft bijna in het water viel.

Op 31 augustus stapte de Noorse prinses Märtha Louise in het huwelijksbootje met de Amerikaanse sjamaan Durek Verrett. Hoewel het voor de prinses haar tweede bruiloft was, werden haar zenuwen toch flink op de proef gesteld. Volgens de prinses viel de bruiloft zelfs bijna in het water.

Huwelijk viel bijna in het water door problemen

In haar podcast Heartsmart Conversations vertelt ze over de stressvolle aanloop naar het huwelijk. De ceremonie van Märtha Louise en sjamaan Durek Verrett begon bijna een uur te laat, en dat had alles te maken met een aantal problemen die zich die dag voordeden.

Slecht gestreken jurk

Ze vertelt: “Alles begon met een slecht gestreken jurk. Ik had een enorm lange jurk die nog vol kreuken zat. Het was chaotisch, vooral omdat iedereen zich in mijn kamer aan het klaarmaken was. En mijn jurk moest opnieuw gestreken worden.”

Princess Märtha Louise And Durek Verrett Get Married In Geiranger
De tortelduifjes tijdens de bruiloft

Ringen kwijt

Nadat de jurk weer mooi was gemaakt, diende zich direct het volgende probleem aan: de ringen waren kwijt. “Toen ik de ringen ging halen, lagen ze niet meer op hun plek, en ik kon ze ook niet meteen vinden. Ik riep het uit,” vertelt de prinses. Gelukkig waren ze niet gestolen. Nee… Ze zaten gewoon in de broekzak van Durek. Hij was alleen vergeten te vertellen dat hij ze had meegenomen.

Lees ook: Leukste foto’s: Zo zag de bruiloft van prinses Märtha Louise en sjamaan Durek eruit

Auto blokkeerde toegang

Eindelijk kon de prinses vertrekken naar de ceremonie, maar er was opnieuw een tegenslag. De auto die koning Harald V en koningin Sonja vervoerde, blokkeerde de doorgang voor het voertuig dat de prinses naar de trouwlocatie zou brengen. Uiteindelijk duurde het nog een hele tijd voordat die auto weggehaald werd. Al met al kwam ze een uur te laat bij de locatie aan, waar er daarna gelukkig gewoon getrouwd kon worden.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP