Kate Vakantie

Prinses Kate voor het eerst weer achter het stuur

Zondag zat prinses Kate (42) voor het eerst weer achter het stuur na haar kankerdiagnose. Dat schrijft ‘Town & Country’.

De prinses werd gefotografeerd terwijl ze zelf naar de Crathie Kirk-kerk nabij Balmoral Castle reed. Kate zat samen met haar man, prins William, in de auto terwijl koning Charles en koningin Camilla in een andere wagen zaten.

Voor de gelegenheid droeg ze een geruite wollen blazer van Blaze Milano, een Hicks & Brown hoed met veer en Cassandra Goad oorbellen. Haar outfit leek sterk op die van haar kerkbezoek van vorige maand. Het is onduidelijk hoe lang de prins en prinses van Wales in Schotland verbleven; vermoedelijk waren ze er alleen voor het weekend, aangezien hun kinderen op school zitten.

Lees ook: “Prinses Kate keert mogelijk niet meer terug naar koninklijke functie”

Kate is langzaam weer aan het werk gegaan. Vorige week hield ze een vergadering in Windsor Castle, zoals vermeld in de Court Circular. Kensington Palace heeft nog geen concrete plannen gedeeld voor de prinses, behalve dat ze in november aanwezig zal zijn bij de herdenkingsdienst op Remembrance Sunday en in december haar jaarlijkse kerstconcert in Westminster Abbey zal organiseren.

Lees ook: Prinses Kate aanwezig bij prijzenuitreiking herenfinale Wimbledon

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES