Prins Harry en Meghan Markle The 2024 Espy Awards Show

Harry, Meghan en Oprah Winfrey samen aanwezig bij opening boekwinkel

Afgelopen weekend waren Harry (40) en Meghan (42) aanwezig bij de opening van ‘Godmothers’, een nieuwe boekhandel in Zuid-Californië. Het prinsenpaar verraste iedereen door samen met Oprah Winfrey (70) op te dagen. 

Oprah Winfrey heeft met haar aanbevelingen al veel schrijvers geholpen om succesvol te worden. Het is extra bijzonder dat ze samen met haar vriendin Meghan de nieuwe boekwinkel Godmothers is gaan steunen. Deze winkel is mede opgericht door Jennifer Rudolph Walsh, een voormalige literair agent die in 2014 Oprah’s tour ‘The Life You Want’ leidde.

Tijdens het evenement vertelde Meghan over een bijzonder moment uit haar leven: “Vijf jaar geleden stiekem naar New York gaan, was voor mij een hele grote stap,” zei de hertogin. Ze beschreef hoe ze een pet opzette en haar hoofd omlaag hield. “Ik voelde me toen nog zo ongemakkelijk om in de openbaarheid te zijn,” vervolgde ze, verwijzend naar die moeilijke periode tijdens haar tijd als werkend lid van de koninklijke familie. “Ik wist dat ik de veiligheid waar ik naar verlangde in een boekwinkel kon vinden.”

Lees ook: Harry en Meghan bezig met twee Netflix-series

Bij de opening waren ook bekende gasten aanwezig, zoals Ted Sarandos en Nicole Avant, Ellen DeGeneres en Portia de Rossi, en de CEO van Paramount, Brian Robbins.

Wanneer de vriendschap tussen de hertog en hertogin van Sussex en Oprah begon, is niet duidelijk. Oprah was aanwezig bij hun bruiloft in 2018, en hun band is sindsdien hechter geworden. Ook speelde Oprah een belangrijke rol in het interview dat ze in maart 2021 met Harry en Meghan had, waarin het paar openlijk sprak over hun ervaringen binnen het Britse koningshuis. Dit interview zorgde voor veel media-aandacht en versterkte de band tussen Oprah en het paar nog verder.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES/INSTAGRAM: @HARRY_MEGHAN_UPDATES