The Duke And Duchess Of Sussex Colombia Visit Day 4

Dit hebben Meghan en Harry in de maak voor Netflix

Sinds prins Harry (39) en Meghan Markle (42) in 2020 een deal van naar verluidt 100 miljoen dollar tekenden met Netflix, hebben ze drie projecten uitgebracht, allemaal docuseries. Daarnaast hebben de hertog en hertogin van Sussex nog een film, een tv-serie en meerdere ongescripte shows in de maak. Royalty dook er dieper in.

Het prinsenpaar heeft inmiddels drie docuseries uitgebracht. Harry & Meghan, waarin hun liefdesverhaal wordt gevolgd, Heart of Invictus, over prins Harry’s Invictus Games, en Live to Lead, dat inspirerende wereldleiders in de schijnwerpers zet.

Volgens Town & Country blijven Harry en Meghan zich vooral richten op ongescripte programma’s voor Netflix, maar er zijn ook andere projecten in de maak. Tijdens een Netflix-evenement in februari 2024 vertelde Chief Content Officer Bela Bajaria dat het paar aan een paar ongescripte shows, een film en een tv-serie werkt. Alles is nog in een vroeg stadium, maar de film ziet er volgens hem ‘veelbelovend uit’.

In oktober 2023 vertelde Meghan kort over hun projecten: “We maken dingen die mensen een goed gevoel geven en een gevoel van verbondenheid creëren. We hebben zoveel spannende projecten in de planning en ik ben heel trots op wat we aan het maken zijn. Harry vindt het ook geweldig, het is echt leuk.”

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Morocco
Harry en Meghan in Marokko in 2019

Voor een van de Netflix-projecten wordt er in ieder geval een kookshow gepresenteerd door Meghan. In april 2024 werd bekend dat Meghan aan een kookshow werkt waarin ze de vreugde van koken, tuinieren en vriendschap viert. De show wordt geproduceerd door Archewell en Sony Pictures Television en geregisseerd door Michael Steed, bekend van Anthony Bourdain: Parts Unknown. Leah Hariton, die eerder werkte aan Selena + Chef, is de showrunner. De show kan ook gelinkt worden aan Meghans nieuwe merk, American Riviera Orchard, dat mogelijk kookboeken, servies en voeding zoals jam gaat verkopen.

Lees ook: Moeder van Meghan Markle trekt bij Harry en Meghan in

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES