rico verhoeven

Kickbokser Rico Verhoeven oog in oog met prinses Alexia

Rico Verhoeven heeft vorige maand een ontmoeting gehad met een lid van de koninklijke familie. Tijdens de Formule 1 op Zandvoort liep de kickbokser prinses Alexia tegen het lijf en dit is wat er volgens Weekend Online gebeurde.

Tijdens de Formule 1 op Zandvoort ging kickbokser Rico Verhoeven een staredown aan met prinses Alexia, zoals dat traditioneel voorafgaand aan kickbokswedstrijden gebeurt.

“Zandvoort was geweldig, veel vrienden gezien en ik heb ook nog een royal staredown met prinses Alexia gedaan”, schrijft Verhoeven bij een reeks foto’s. Op een van de beelden is te zien dat de bokser Alexia met gebalde vuist indringend aankijkt. De prinses kan er wel om lachen.

Rico verhoeven en prinses Alexia

Vorig jaar begaf Verhoeven zich ook al in koninklijke kringen tijdens de Grand Prix op Zandvoort. Hij ging toen op het vip-deck een ‘gevecht’ aan met koning Willem-Alexander.

“Toen Zijne Majesteit de Koning de koning van het kickboksen vernederde”, schreef Verhoeven destijds bij een serie foto’s op Instagram. Op de beelden is te zien dat Willem-Alexander hem zogenaamd een kickbokstrap geeft. Het ‘gevecht’ eindigde volgens Verhoeven in een “koninklijk gelijkspel”.

Lees ook: Máxima geïrriteerd door kauwgom kauwende Alexia

Tekst Weekend Online

Beeld Getty Images