Prinses Märtha Louise Dwangbevel

Noorse prinses Märtha Louise stuurt dwangbevel naar schoonmoeder: “Ze moet stoppen”

De Noorse prinses Märtha Louise heeft een dwangbevel gestuurd naar haar schoonmoeder. Ze is namelijk niet te spreken over haar gedrag. 

De band tussen de Noorse prinses Märtha Louise en haar schoonmoeder is allesbehalve goed te noemen. Dit komt vooral door het gedrag van haar schoonmoeder. De moeder van Durek Verrett praat al sinds het begin van de relatie met prinses Märtha Louise met de pers. 

Praten met de pers voor geld

De Noorse prinses Märtha Louise en haar Amerikaanse verloofde Durek Verrett hebben een dwangbevel gestuurd naar de moeder van Verrett. Met dit dwangbevel willen ze zorgen dat de moeder van Durek stopt met praten met de pers, zo laten Durek weten op Instagram. Al jaren sluist zij belangrijke informatie over de prinses door aan het tijdschrift Se og Hør. Hier krijgt zij iedere keer weer een hoop geld voor. Het zou zelfs zoveel zijn dat er een heel jaarsalaris aan overhoudt.

Dwangbevel schoonmoeder

“Het sturen van een dwangbevel is een standaardprocedure in de Verenigde Staten wanneer er sprake is van laster. Helaas is het dwangbevel de enige overgebleven optie voor verandering. Het spijt ons dat het zover heeft moeten komen. We zien geen andere opties.”

Lees ook: Huwelijk prinses Märtha Louise en haar sjamaan duurt vier dagen en dit is de planning 

Sjamaan Durek
Sjamaan Durek

Zorgen om mentale staat moeder

Durek Verrett maakt zich ernstige zorgen over haar mentale staat, en vertelt dat zijn moeder al langer vervreemd is van de familie. Hij vervolgt: “Helaas heeft ze de hulp van de meeste van haar kinderen, onder wie ikzelf, afgewezen. In plaats van met ons als gezin te communiceren, heeft ze ervoor gekozen naar de pers te gaan met voortdurende verzinsels. Haar valse beweringen over mij zijn helaas een truc om een positie bij Se og Hør te krijgen om in haar levensonderhoud te kunnen voorzien.”

Lees ook: Nu: Schoonmoeder prinses Märtha Louise verkoopt informatie door aan roddelblad

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES / ANP