vriendschapsbandje Charles

Zien: koning Charles draagt vriendschapsbandje van kleindochter Charlotte iedere dag

Dat koning Charles naast koning ook nog een leuke opa is, dat is te zien op de nieuwste foto’s die van Charles gemaakt zijn. Wat zien we daar om zijn pols? 

Koning Charles is een maar wat trotse opa van vijf kleinkinderen. Helaas ziet hij de zoon en dochter van prins Harry niet zo vaak, maar de drie kinderen van William ziet hij wel vaak. Uit bronnen rondom het paleis is hij een leuke en grappige opa en maar wat dol op zijn kleinkinderen. 

Wat zit er om pols van Charles?

Tijdens de laatste publieke uitjes van koning Charles, vroegen journalisten en fotografen zich af wat de koning nou om zijn pols had. Wat was dat gekleurde dingetje? De verklaring was afgelopen week te vinden, toen prinses Charlotte bij Wimbledon aanwezig was.

Vriendschapsbandje van Charles

Prinses Charlotte bleek daar namelijk meerdere armbandjes te dragen, die identiek zijn aan het armbandje van koning Charles. Charlotte had diverse armbandjes, duidelijk zelfgemaakt, in de kleuren roze, groen, blauw. 

Vriendschapsbandje gemaakt voor opa Charles 

Het vriendschapsbandje dat bij koning Charles tijdens officiële uitstapjes te zien is, heeft hij zeker van zijn kleindochter gekregen. Het is namelijk in dezelfde kleuren en zo heeft zij dezelfde als haar opa. Is dat niet schattig? 

Royal Visit To The Channel Islands
Hier is het armbandje te zien

Britten ontroerd

Het Britse volk is ontroerd door het armbandje van koning Charles: “Je kan denken wat je wil van Charles als koning. Maar hij is duidelijk een goede opa. Kleine meisjes werken niet uren aan armbandjes om ze aan een man te geven die ze niet graag hebben.”

Lees ook: Armband prinses Margaret geveild voor 10 keer de geschatte waarde

TEKST VERA GULDEMEESTER

BEELD ANP