elektrische step

Hilarische beelden: prins William racet met elektrische step over eigen landgoed

De Britse royals hebben allemaal een eigen chauffeur, dus aan transport geen gebrek, zou je zeggen. Toch wilde prins William iets anders dan anders proberen, namelijk een elektrische step. 

De elektrische step is de laatste jaren een populair vervoersmiddel geworden. In steden als Londen, Madrid en Parijs rijden veel mensen hierop. In Nederland is het (nog) verboden, maar handig is zo’n stepje wel. Ook prins William is het hiermee eens, hij werd namelijk op zijn eigen landgoed gespot terwijl hij aan het racen was. 

Prins William op elektrische step 

Afgelopen week wist een toerist een hilarisch momentje vast te leggen van prins William bij Windsor Castle. De nietsvermoedende toerist maakte een filmpje van het kasteel, toen prins William daar opeens voorbij kwam racen op een elektrische step. Te zien is dat hij langs het kasteel reed en vervolgens door een poort de binnenplaats op reed.

Lekker ritje over landgoed

De prins racet, met snelle zonnebril op, nietsvermoedend voorbij. En geef hem eens ongelijk. Het terrein is maar liefst 655 hectare groot, dus mocht je dat helemaal moeten lopen, dan ben je wel even bezig. Zo’n elektrische step is dan een veel handiger vervoersmiddel. 

Lees ook: Dit filmpje van Prins William is nu een hit op TikTok

Video gaat viraal

Deze leuke video van prins William op de elektrische step gaat inmiddels viraal. Er staan op TikTok diverse leuke reacties, zoals: “Royals, het zijn net normale mensen”, en “Hoeveel rondjes heeft hij gereden? Ik moet het weten.” De prins kan in ieder geval op veel positiviteit rekenen. Check hieronder zelf de video zelf. 

@yahooaustralia #PrinceWilliam dubbed ‘coolest prince ever’ after e-scooter video video via @Angela #britishroyalfamily #britishroyals #yahooaustralia ♬ original sound – Yahoo Australia

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP