george

Hoera! Prins George is jarig!

De Engelse prins George, het oudste kind van Kate en Wills, viert vandaag zijn 11de verjaardag. En dat wil wat zeggen.

Elf jaar alweer is de kleine kroonprins. Een gedenkwaardige dag is voor prins George, die met zijn zieke moeder en grootvader een behoorlijk heftig jaar achter de rug heeft. Maar vandaag is hij jarig en is het feest!

Troon

Als oudste kind van het oudste kind van de huidige vorst, zijn opa koning Charles, is hij uiteindelijk voorbestemd voor de troon. Dat kan nog even gaan duren, maar nu als wordt gedacht aan de beste voorbereiding.

Jasje dasje als hij met zijn vader naar een sportwedstrijd gaat. Zijn rol als slippendrager bij de kroning van koning Charles en koningin Camilla. Aan alles zie je dat hij wordt klaargestoomd voor de troon. En nu maar hopen dat hij daar niet zo lang op hoeft te wachten als zijn opa ooit.

Logisch

Dan was er ineens discussie of hij al dan niet het leger in zal gaan. Dat zou logisch zijn, maar prinses Kate en prins William doen de opvoeding op hun eigen manier, dus niets ligt meer voor de hand. Waarschijnlijk mag prins George het straks zelf zeggen, en misschien kiest hij een andere koers. Genoemd wordt astronaut. We zullen zien.

Eerst maar eens de taart verorberen die prinses Kate en William hebben staan bakken.

eloise
KLIK HIER

Van harte!

#Royaltynl