Guillaume

Guillaume heeft zijn ware roeping gevonden

Erfgroothertog Guillaume van Luxemburg, net weer papa geworden, vindt zijn draai in… de keuken. Verrassend!

Als een echte chef, met zijn eigen koksbuis, werkte Guillaume een ochtend mee in de keukens van de Ecole d’Hôttelerie et de Tourisme du Luxembourg (EHTL), zeg maar hun Hotelschool. Uit alles sprak een grote passie.

Heerlijke speciaiteiten

Guillaime werkte daar met vluchtelingen, die bijzonder trots zijn om heerlijke specialiteiten uit hun landen te presenteren en te maken.

Culinaire reis

Op het programma van deze echte culinaire reis twee voorgerechten. Een Afrikaanse salade met tonijn, avocado en kokosnoot, en een vegetarische soep. Als hoofdgerechten een gebakken vis attiéké en een yétissé, en als bijgerecht injeras (Eritrese galettes) en een couscous met groenten en rijst. Baklava’s zorgden tenslotte voor de zoete toets.

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

courgrandducale

#Royaltynl